miercuri, 29 octombrie 2014

Formarea competen'elor transversale. Comunicarea în limba engleză

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Bihor organizează cursul cu tema:
  • FORMAREA COMPETENŢELOR TRANSVERSALE. cOMUNICAREA ÎN LIMBA ENLGEZĂ
în perioada 22-23 noiembrie  2014  la Cabana Sindicatelor din Pădurea Neagră, judeţul Bihor. Cursul se adresează tutror cadrelor didactice, didactic auxiliare şi nedidactice, respectiv studenţilor care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de comunicare în limba engleză, în situaţii curente de viaţă. Nu se solicită condiţii preliminare de cunoaştere avansată a limbii engleze! Formator este d-na prof. Sânziana Neşiu, metodist al ISJ Bihor şi formator în educaţia adulţilor al CCD Bihor. Taxa de participare este de 100 lei şi acoperă cheltuieli de transport, cazare, 4 mese şi mapa cursului. Termenul limită pentru înscrieri este vineri 14 noiembrie 2014 prin completarea unui formular on-line şi achitarea taxei de participare. Pentru o cât mai bună organizare şi pentru a şti ce fel de mijloc de transport să închiriem, vă rugăm să nu amânaţi înscrierea pentru ultimele zile.
Detalii despre curs putetţi găsi accesând site-ul Asociaţiei "TopFormalis", butonul "Comunicarea în limba engleză", disponibil aici - https://sites.google.com/site/topformalisoradea 
Vă rugăm să popularizaţi cursul nostru în rândul tuturor colegilor potenţial interesaţi.
VĂ MULŢUMIM ŞI VĂ AŞTEPTĂM LA UN NOU EVENIMENT MARCA "TOPFORMALIS"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu