luni, 26 februarie 2018

Specificul procesului de învăţământ în clasle cu predare simultană

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea vă invită la workshop-ul cu tema:
  • SPECIFICUL PROCESULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT ÎN CLASELE CU PREDARE SIMULTANĂ
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 martie 2018 la Tabără şcolară din localitatea Bratca, judeţul Bihor (situată la intrare în Valea Brătcuţei).

Workshop-ul se adresează studenților și cadrelor didactice interesate în dezvoltarea competențelor metodice şi psihopedagogice necesare managementului eficient al procesului instructiv-educativ în clasele cu predare simultană. De asemenea, ne dorim realizarea unui schimb de bune practici între colegii cu activitate şi experienţă în domeniul vizat.Evenimentul face parte din Proiectul "Clubul Prietenilor TopFormalis" inclus în Calendarul Activităţile Educative Judeţene Bihor, nr. 112 / 05 octombrie 2017.
  • Moderator:  - prof.dr. VASILE FLUERAŞ, Liceul Teoretic "Avram Iancu" Cluj-Napoca.
Înscrieri  se pot face trimiţând un mesaj la adresa de e-mail topformalis@gmail.com, în care vor fi precizate numele complet al participantului, unitatea de învăţământ unde lucrează, datele de contact şi eventuale alte observaţii considerate relevante. Important!!! Persoanele care NU vor completa Formularul de înregistrare, NU vor putea primi Diploma de participare!!!

Informaţii suplimentare puteţi obţine accesând blog-ul http://topformalis.blogspot.ro sau http://cursuristanadevale.blogspot.ro postarea "Specificul procesului de învăţământ în clasele cu predare simultană", ori direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul conţinând titlul activităţii menţionate - "Clase simultane".

Vă rugăm să faceţi cunoscut evenimentul nostru către toţi colegii potenţial interesaţi!

Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TopFormalis!

4 comentarii:

  1. Buna,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oferta de asistență financiară rapidă la sfârșitul anului.

    În acest an, dobânda de pe ipoteca noastră a scăzut. Ne-am redus interesul la 1,8% timp de 10 ani. Anterior, aceasta era de 3,7%. Am început în iulie 2018 cu 2 împrumuturi pentru o sumă totală de 900.000 €.

    Contactați-ne rapid pentru a profita de această mare promovare financiară.
    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Numărul de numărul de telefon: +33784505888
    Site web: https://creditfinance-bank.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut,
    numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am căutat un împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

    Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și la rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu bucurie pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut tuturor, astăzi sunt super încântat. Am văzut comentarii de la persoane care au primit deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care i-am solicitat din contul meu bancar. Aceasta este o veste foarte bună și sfătuiesc oricui are nevoie de un împrumut real pentru a depune o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp la +79267494861.

    RăspundețiȘtergere