luni, 26 februarie 2018

Specificul procesului de învăţământ în clasle cu predare simultană

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea vă invită la workshop-ul cu tema:
  • SPECIFICUL PROCESULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT ÎN CLASELE CU PREDARE SIMULTANĂ
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 martie 2018 la Tabără şcolară din localitatea Bratca, judeţul Bihor (situată la intrare în Valea Brătcuţei).

Workshop-ul se adresează studenților și cadrelor didactice interesate în dezvoltarea competențelor metodice şi psihopedagogice necesare managementului eficient al procesului instructiv-educativ în clasele cu predare simultană. De asemenea, ne dorim realizarea unui schimb de bune practici între colegii cu activitate şi experienţă în domeniul vizat.Evenimentul face parte din Proiectul "Clubul Prietenilor TopFormalis" inclus în Calendarul Activităţile Educative Judeţene Bihor, nr. 112 / 05 octombrie 2017.
  • Moderator:  - prof.dr. VASILE FLUERAŞ, Liceul Teoretic "Avram Iancu" Cluj-Napoca.
Înscrieri  se pot face trimiţând un mesaj la adresa de e-mail topformalis@gmail.com, în care vor fi precizate numele complet al participantului, unitatea de învăţământ unde lucrează, datele de contact şi eventuale alte observaţii considerate relevante. Important!!! Persoanele care NU vor completa Formularul de înregistrare, NU vor putea primi Diploma de participare!!!

Informaţii suplimentare puteţi obţine accesând blog-ul http://topformalis.blogspot.ro sau http://cursuristanadevale.blogspot.ro postarea "Specificul procesului de învăţământ în clasele cu predare simultană", ori direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul conţinând titlul activităţii menţionate - "Clase simultane".

Vă rugăm să faceţi cunoscut evenimentul nostru către toţi colegii potenţial interesaţi!

Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TopFormalis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu