sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Analiza de nevoi - program de formare continua in domeniul educatiei non-formale

Dragi colegi,
Pornind de la succesul de care s-au bucurat cursurile noastre organizate in ultimii ani la Complexul Studentesc Gaudeamus din Stana de Vale pe diverse teme din domeniul educatiei non-formale, Departamentul pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului Didactic al Universitatii din Oradea intentioneaza depunerea catre MECTS-DGMRURS a unui program mai amplu care sa cuprinda intreaha oferta de educatie non-formala pe care noi si colegii nostri de la Departamentul de Stiinte ale educatiei o avem in acest moment. Conform Metodologiei in vigoare, pentru acreditarea unui asemenea program este necesara realizarea unei analize de nevoi privind formarea continua in domeniul educatiei non-formale / dezvoltarii competentelor transversale ale cadrelor didactice din judetul Bihor si nu numai. In acest sens, va rugam pe toti colegii care ati participat la cursurile de formare din Stana de Vale sa completati chestionarul on-line disponibil la adresa https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFpzNkY4T2RkUDI1eGg3b3lKOWNBYXc6MQ
Raspunsurile dvs. sincere ne pot ajuta la imbunatatirea calitatii ofertei noastre, la dezvoltarea intr-un program coerent articulat a cursurilor pe care le desfasuram la Stane de Vale, iar dvs. va pot oferi sansa de a va dezvolta personal si profesional printr-un program acreditatde MECTS cu 90 ECTS. Ca atare, va rugam ca pana luni, 26 noiembrie 2012 sa completati chestionarul mentionat on-line. De asemenea, o rog pe d-na Carmen Chis sa ii roage la randul sau pe toti colegii de la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din Oradea sa completeze individual acest chestionar, deoarece avem nevoie de opiniile tuturor colegilor participanti.
In speranta unei colaborari cel putin la fel de frumoase precum intalnirile noastre din Stane de Vale, va multumesc anticipat.
Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu