vineri, 6 mai 2016

Autocunoaştere şi dezvoltare personală prin psihodramă

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea în colaborare cu Casa Corpului didactic Bihor prganizează cursul cu tema:
  • AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PSIHODRAMĂ
Cursul, ajuns la cea de-a III-a ediţie va avea loc în perioada 4-5 iunie 2016 la Mânăstirea Sfânta Treime din Bic, Şimpleu Silvaniei, judeţul Sălaj.

Cursul se adresează tuturor persoanelor (studenţi, profesori etc.) care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de autocunoaştere, comunicare interpersonală  şi dezvoltare personală prin intermediul unor tehnici specifice artelor dramatice.
  • Formator - psih. ALIN CREŢU
Cursul este inclus în Oferta Educaţională de Formare a Casei Corpului Didactic Bihor, iar la final participanţii vor obţine o Diplomă de participare şi o Adeverinţa care va testa parcurgerea a 20 de ore de formare.

Important
- din raţiuni economice legate de asigurarea optimă a transportului cu microbuzul, cursul va putea fi organizat doar în măsura în care vor fi înscrişi minim 15 participanţi!
În deschiderea cursului, ne propunem să vizităm Grădina Botanică de la Jibou, judeţul Sălaj.

Cursul reprezintă o activitate de sustenabilitate în cadrul proiectului POSDRU "Şcoala, Şansa mea!", ID 28073.

Informaţii suplimentare şi înscrieri se pot obţine direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul "Autocunoaştere şi dezvoltare personală prin psihodramă".

Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TopFormalis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu