luni, 11 mai 2015

Autocunoaştere şi dezvoltare personală prin psihodramă

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Bihor organizează în perioada 6-7 iunie 2015 cursul cu tema:
  • AUTOCUNOAŞTERE ŞI DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PSIHODRAMĂ
Cursul, aflat la cea de-a doua ediţie, se va desfăşura, la fel ca şi în 2014 la Mânăstirea "Sfânta Treime" Bic, localitate aflată la 5 km de Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj. Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice şi persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de cunoaştere personală prin intermediul metodei psihodramei.
  • Formator: psiholog. Alin Creţu.
Cu prilejul acestui eveniment, ne propunem să îmbinăm utilul cu plăcurul, vizitând Castrul Roman de la Porolissum )situat în localitatea Moigrad, judeţul Sălaj, la aproximativ 15 km de Zalău), Muzeul deschis în cadrul Mânăstirii "Sfânta Treime" din Bic, precum şi Podgoria Silvania din Şimleu Silvaniei. Timpul este foarte scurt, însă sperăm să cuprindem cât mai multe din activităţile propuse pentru acel sfârşit de săptămână.

Foarte important: din considerente economice şi pentru a reuşi un
preţ cât mai bun la transport, cursul BZ va fi organizat decât în condiţiile în care vor exista minim 15 persoane dispuse să facă deplasarea cu microbuzul spre Şimleu - Zalău şi retur!

Costurile  deplasării se ridică la 50 lei / persoană şi includ transportul cu microbuzul pe relaţia Oradea - Moigrad (Sălaj) şi retur. Cheltuielile legate de cazare şi 3 mese (3 iunie 2015 - prânz şi cină, respectiv 7 iunie - prânz) la Mânăstirea din Bic rămân la latitudinea fiecărui participant şi se contabilizează în donaţii către mânăstire. Plata transportului se face direct la d-l Valentin Blândul, cu programare telefonică prealabilă la nr. de tel. 0745 267047 până cel târziu marţi, 02 iunie 2015.

Cursul reprezintă o activitate de sustenabilitate în cadrul proiectului POSDRU "Şcoala, Şansa mea!", ID 28073.

Informaţii suplimentare şi înscrieri se pot obţine de pe pagina Asociaţiei "TopFormalis" la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul "Autocunoaştere şi dezvoltare personală prin psihodramă". Termen limită pentru înscrieri - luni, 25 mai 2015.

 VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG LA UN NOU EVENIMENT MARCA "TOPFORMALIS"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu